Електричні рушникосушки: поняття, переваги та вибір

Електрична рушникосушка – це популярний елемент сучасної ванної кімнати. Прилади не тільки сушать рушники, але й стають фішкою інтер’єру приміщення.

Можна замовити рушникосушку на https://hygge-families.com/uk/products/ саме зараз, щоб отримати функціональне обладнання. Роздивимося головні особливості таких товарів детальніше.

Принцип роботи

Рушникосушки працюють на основі електричного нагріву. В їх конструкції присутні ТЕНи – трубчасті електричні нагрівачі. Достатньо підключити рушникосушку до електричної мережі, щоб вона нагрілася та підвищила температурний режим в приміщенні.

Типи конструкцій

Є декілька типів електричних рушникосушок. Серед їх характеристик:

  1. Трубчасті. Прилади виконані в формі труб. Для виготовлення використовується алюміній або нержавіюча сталь. Конфігурація таких рушникосушок може бути горизонтальною або вертикальною.
  2. Панельні. Обладнання має вигляд плоских панелей, відрізняється компактними розмірами. Зазвичай прилади виконані в сучасному дизайні.
  3. Комбіновані. Вони працюють і на електриці, і на воді. Такі моделі вважаються універсальними.

Ви можете обрати той тип електричної рушникосушки, що вам підходить. Вивчіть характеристики варіантів, щоб не здійснити помилку.

Енергоефективність

Сучасні моделі обладнання спроектовані з урахуванням енергоефективності. Дуже багато приладів доповнені термостатами. Вони будуть регулювати температурний режим автоматично, тому ви заощадите на оплаті електроенергії.

Дизайн та естетика

Електричні рушникосушки доступні в різних кольорах та дизайнах, тому вони чудово виглядають в різноманітних інтер’єрах. Прилади можуть бути класичними та сучасними, часто їх доповнюють оздобленням – від матових до глянцевих поверхонь.

Простий монтаж

Встановлення електричних рушникосушок не викликає різних складнощів. Ви можете впоратися з роботами своїми силами, уважно вивчивши інструкцію від виробника приладу. Завдяки цьому можна заощадити на допомозі сантехників.

Безпека використання

Сучасні електричні рушникосушки оснащені різними системами безпеки. Це захист від перегріву, автоматичне вимкнення в разі несправності та багато іншого. Ви можете користуватися приладами в умовах підвищеної вологості, ні про що не переймаючись.

Обирайте електричні рушникосушки від перевірених брендів. Таке приладдя порадує довгим строком служби та буде ефективно виконувати свої задачі!